Flex Scandinavia AB är distributör av maskiner och tillbehör på den svenska hantverkar- och park & trädgårdsmarknaden. Vår kundbas domineras av återförsäljare inom måleri, industri, bygg, bilrekond, park & trädgård samt uthyrningsbolag i Sverige.

Vårt kontor, serviceverkstad och lager ligger i Karlstad.

Vi har sedan slutet av 1940-talet varit generalagent i Sverige för FLEX Power Tools®, ett varumärke mest känt som innovatören av vinkelslipen på 50-talet samt den långhalsade slipmaskinen Giraffen® som sattes på marknaden i slutet av 90-talet.

Sedan 10 år har vi i egen regi utvecklat tillbehör till FLEX-maskinerna i vårt eget varumärke FLEXXTRA®. Detta för att ge återförsäljare och slutkunder bästa möjliga sammanlagda kundvärde för sin maskin. Vi väljer högsta möjliga kvalitet på våra tillbehör och omfånget riktar sig mot användare inom slipning, polering, kapning & fogfräsning, håltagning och borrning samt blandning av bruk.

I vårt tillbehörssortiment finns även amerikansktillverkade LENOX®, högkvalitativa bi-metall och karbid-sågblad och hålsågar som är marknadsledande inom tillverkningsteknik, kvalitet och prestanda.

Vidare distribuerar vi mattstrippers och slipmaskiner från Tyska WOLFF®, luftrenare från finska H&H® samt urstarka 56-volts batterimaskiner för professionell park- och trädgårdsskötsel från EGO Power+®.

I vår verkstad i Karlstad, Flex Service Center (FSC), utför vi service- och garantireparationer av våra maskinvarumärken FLEX Power Tools®, WOLFF®, EGO Power+® och H&H® samt även för maskiner från PALLMAN® och EXACT® rörsågar.

Tillgänglighet och flexibilitet är honnörsord för oss och Du som kund skall enkelt kunna komma i kontakt med oss. Antingen slår du oss en signal, skickar oss ett email eller kontaktar oss via vår smidiga websida så löser vi dina ärenden effektivt och snabbt.

Vi är certifierade enligt ISO9001 & ISO14001

För dig som är intresserad av att jobba hos oss erbjuder vi en arbetsplats med utrymme för individens egen drivkraft och engagemang, där vi tillsammans gör affärer på ett okomplicerat och effektivt sätt.